В Ужгороді завершують капітальний ремонт двору поблизу декількох багатоповерхових будівель по вулиці Полонинській. Тут досить густонаселений район. Поруч знаходяться багатоповерхові та приватні житлові будинки. Цей провулок з’єднує вулицю Минайську та вулицю Василя Комендаря.

Замість ям і старого асфальту — якісне дорожнє покриття на вулиці Полонинській в Ужгороді (ВІДЕО)

 

Замість ям і старого асфальту — якісне дорожнє покриття на вулиці Полонинській в Ужгороді (ВІДЕО)
Згідно з проєктом, спочатку провели заміну підземних комунікацій. На дорожньому полотні зливові люки та решітки підняли до рівня асфальту, встановили бордюри. Також оновили тротуари. Замостили бруківкою пішохідну зону та облаштували спеціальні пониження для маломобільних громадян, матерів із дитячими візочками та велосипедистів. На даний час за допомогою сучасної спецтехніки асфальтують проїжджу частину.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв особисто спілкувався з підрядником: цікавився технологічними нюансами ремонту та вказував на недоробки.Мешканці багатоповерхівок кілька десятків років не бачили таких змін біля їхніх житлових будинків. Тепер ще один двір стане привабливим, затишним та зручним. В Ужгороді за останні п’ять років капітально відремонтували понад 110 прибудинкових територій. Протягом 2020 року також вдалось оновити 17 дворів.

Будівельна компанія надає вісім років гарантії на асфальтне покриття відремонтованої вул. Полонинської.