У рамках Програми соціально-економічного розвитку міста Черкас розпочали укладання нижнього шару асфальтобетону по вул. Сумгаїтській (від вул. Корольова до вул. Одеської). Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко, який проінспектував хід виконання робіт.
Як розповів Бонаренко, ремонтні роботи проводить компанія «Дорстрой», яка будувала вулиці Героїв Дніпра та Надпільну. Вартість даного проєкту згідно з кошторисом становить понад 156 мільйонів гривень. Після першого етапу ремонту дороги, підрядник візьметься за благоустрій території.

 

Після завершення капремонту вул.Сумгаїтська матиме сучасний і привабливий вигляд», – Артур Савін | Про Головне

До кінця цього місяця розпочнемо капітальний ремонт вулиць Чехова та Сумгаїтської”, – мер Черкас | "ДЗВІН"

 

«Зараз укладається нижній шар асфальтобетону, який буде покладений від вулиці Корольова до вулиці Одеської. Потім буде проведений благоустрій тротуарів, зелених зон і всього іншого. Потім буде укладений верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону, якого немає ще ні на одному відрізку вулиці», – розповів міський голова.

Всього на вулиці Сумгаїтській укладуть три шари асфальту. Відповідно до договору, завершити всі роботи по проєкту заплановано до кінця липня 2021 року.

«Відповідно до графіків, до середини літа ми хочемо повністю завершити капітальний ремонт цієї вулиці. Вітаю всіх з початком капітального ремонту доріг у Черкасах!», – говорить міський голова Анатолій Бондаренко.