У Вишкові, що на Івано-Франківщині, на даний час триває будівництво школи. Всі будівельні роботи планують завершити до початку нового навчального року. Тут зможуть навчатись до 180 дітей.
Нагадаємо, проєкт будівництва Вишківської школи у 2020 році був включений у загальнонаціональну програму «Велике будівництво». У 2021 році цей об’єкт увійшов як перехідний у перелік проєктів, що фінансуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку.
На завершення будівництва з державного бюджету заплановано виділити фінансування в обсязі 13,2 млн грн. Крім того, Вигодська селищна територіальна громада повинна забезпечити співфінансування в сумі 2,2 млн грн.
На даний час роботи виконані на 81%. Частина Вишківської школи введена в експлуатацію у 2010 році.

Наразі у новозбудованому приміщенні школи тривають внутрішні будівельні роботи: фарбують стіни та стелі другого поверху, укладають керамічну плитку на підлогу. Також монтують пожежну сигналізацію. Крім того, будівельники здійснюють укладку бруківки на подвір’ї школи та влаштовують дренаж на спортивному майданчику.

У результаті завершення будівництва у школі з’являться нові навчальні класи, спортивний майданчик, зал для занять художньою самодіяльністю, актова зала, бібліотека та приміщення їдальні. Також у навчальному закладі будуть дотримані усі умови інклюзії та створені умови для надання якісних освітніх послуг.