У Червонограді, що на Львівщині, завершують реконструкцію спортивного комплексу «Шахтар».
Чотири роки тому було виготовлено проєктно-кошторисну документацію та розпочато ремонтні роботи. Як повідомляє пресслужба Львівської ОДА, на сьогодні готовність об’єкту становить майже 90%.

 

«Сьогодні будівництво на завершальному етапі. У спорткомплексі завершують облицювальні роботи у санвузлах, закінчують роботи у ліфтовому холі та шахті. Облаштовують благоустрій території»,- каже керівник будівельних робіт Петро Комарчук.

Територію біля спортивного комплексу «Шахтар» замощують бруківкою та проводять роботи з озеленення. Окрім цього, тривають роботи з покрівлі, вони виконані на 60 %. Будівельники утеплюють фасад, встановлюють вікна та двері.
Спорткомплекс буде доступний і для людей з інвалідністю. Тут облаштовують два пандуси.
Приміщення, яке реконструюють, складається із трьох залів, великого басейну та допоміжних приміщень під ігрові види спорту. Він є частиною великого спорткомплексу, до якого входить футбольне поле, тенісні корти, а також встановлений в цьому році скейт-майданчик.
Загальна вартість реконструкції об’єкта складає понад 20 млн грн. Фінансування робіт здійснюють з державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету.

«Спорткомплекс «Шахтар» у Червонограді стане одним з об’єктів-довгобудів, які ми цьогоріч завершуємо в межах програми «Велике будівництво». Це важливий соціальний об’єкт, адже він створить належні умови для занять фізичною культурою і спортом для мешканців міста та району»,- зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.