В центрі Одеси 11 травня 2021 року розпочалися роботи з капітального ремонту пішохідної частини Приморського бульвару.

 

Роботи будуть проводитися поетапно. Спочатку проведуть ремонт на ділянці від пам’ятника Дюку де Рішельє в напрямку Воронцовського палацу, потім – від пам’ятника Дюку де Рішельє до пам’ятника О.С. Пушкіну. А на завершення відремонтують площу навколо пам’ятника Дюку де Рішельє.
Відповідно до проєкту капітальному ремонту підлягають тільки проблемні ділянки Приморського бульвару. Тротуарну гранітну плитку будуть знімати тільки в місцях, де вона просіла. Основу піднімуть і цілу гранітну плитку буде покладено на свої місця, а деформовану – замінять на нову.

 

 

В Одессе приступили к капитальному ремонту Приморского бульвара

 

На площі навколо пам’ятника Дюку де Рішельє плитка буде зніматися повністю. Підготують основу на цій ділянці більш посилену, а потім також замостять гранітною плиткою. Також заплановано горловини колодязів інженерних мереж, у зоні проведення робіт, підняти на рівень нової плитки. В ході проведення робіт буде використано гранітну плитку трьох кольорів: червону, сіру та темно-сіру.
За сприятливих погодних умов ремонтні роботи завершать до серпня 2021 року.
Нагадаємо, замовником робіт виступає Управління дорожнього господарства Одеської міської ради. Згідно з тендерною документацією капітальний ремонт запланували на площі 6 тисяч 335 квадратних метрів. Генеральним підрядником робіт з капітального ремонту Приморського бульвару виступає ТОВ «СПК ПІК-БУД». Загальна вартість даного проєкту становить 10 мільйонів 548 тисяч 525 гривень.