1 вересня в с. Дружелюбівка, що на Вінниччині, для учнів та вчителів загальноосвітньої школи було справжнім святом. Приємною несподіванкою для всіх стало оновлене шкільне подвір’я. Це місце, де діти активно відпочивають та спілкуються між собою на перервах, проводять різноманітні шкільні дійства, а в період карантину – це місце для занять на свіжому повітрі.

У навчальному закладі на постійній основі здійснюють заходи щодо покращення матеріально-технічного стану та створення комфортних умов перебування для вчителів та учнів. На ці потреби фінансування виділяють з бюджету Калинівської міської ОТГ. Цього літа дійшла черга і до шкільного подвір’я. Старе асфальтоване покриття, яке втратило за тривалий час експлуатації свою якість та естетичний вигляд замінили на бруківку.Шкільне подвір’я навчального закладу, загальною площею 936 м кв, замостили сучасною тротуарною плиткою, також встановили бордюри для розмежування зон.

На даний час тривають роботи з облаштування входу на територію школи та встановлення пандусу. Вартість цих робіт близько 100 тис. грн. Оновлена та комфортна територія дуже гармонійно вписалась у привабливий ландшафт всього подвір’я, яке стало окрасою не лише школи, а й села Дружелюбівка.

У селі Дружелюбівка, що у Калинівському районі, оновили шкільне подвір’я