У Вінниці відновили роботи по ремонту вулиці Якова Гальчевського, що в мікрорайоні Старе місто. Цей проєкт розрахований на два роки.  На даний час тут облаштовують тротуари та велодоріжки, встановили бордюри та засипають щебінь. Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.
Роботи виконує переможець тендеру ТОВ “ШЛЯХБУД”. Відповідно до кошторисної документації загальна вартість проєкту становить близько 16 мільйонів гривень.

 

У Вінниці по вулиці Гальчевського облаштовують велодоріжки та тротуари

 

Проєкт по ремонту вулиці Гальчевського розрахований на два роки. Роботи розпочались у 2020-му році. Тоді тут провели підготовчі роботи та постелили нижній шар асфальту на дорозі, – розповів в.о. директора департаменту комунального господарства міської ради Юрій Семенюк.

 

У 2021 році згідно з проєктом провели роботи по встановленню мережі вуличного освітлення: встановили нові опори та змонтували енергоощадні світильники.

Працівники підрядної компанії приступили до облаштування тротуарів. Раніше по вул. Гальчевського були ділянки з наявним тротуаром. Проте на даний час вони вже зруйнувалися. Зараз з обох боків вулиці встановлені бордюри, робітники вирівнюють щебеневу основу, після чого будуть асфальтувати. З одного боку вулиці облаштовують заплановану велодоріжку.
Також після завершення робіт на тротуарах, укладуть верхній шар асфальту на проїзній частині вулиці Гальчевського.