У Луцьку в історичній частині міста на найбільш проблемних ділянках перекладають бруківку. Як повідомив директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Микола Осіюк, підрядник розпочав поточний ремонт вулиці Богдана Хмельницького.

«Перекладаємо бруківку, щоб привести її до належного вигляду. Будемо ліквідовувати найбільші вибоїни, горби на найпроблемніших ділянках», – зазначив Микола Осіюк.

На поточний ремонт вулиці Богдана Хмельницького укладений договір на суму близько 49 тисяч гривень. У планах провести капітальну реконструкцію всієї вулиці. Однак цей об’єкт доволі складний, і знайти підрядника на нього буде не просто.

«Це не асфальт, а бруківка. Наші підрядники не дуже хочуть братися за цю роботу. Вона доволі невдячна. Основні дорожні організації за неї не беруться. Адже там під дорожнім покриттям плавуни, погана геологія… Зараз все-таки цю вулицю необхідно після зими привести до належного вигляду, щоб транспорт міг нею курсувати. Її капітальний ремонт є в планах, вона є в переліку, але у зв’язку з обмеженим фінансуванням ми не можемо сказати чи це буде в цьому році, чи в наступному, чи через декілька років. Це питання залишається відкритим», – пояснив посадовець.

У Луцьку ремонтують вулицю в історичній частині міста

У Луцьку ремонтують вулицю в історичній частині міста

У Луцьку ремонтують вулицю в історичній частині міста

Слід зазначити, Луцька міська рада замовила проєктно-кошторисну документацію капітального ремонту вулиці Богдана Хмельницького.