У селищі Макарів завершується реконструкція дороги та площі прилеглої до центрального входу Комунального закладу “Макарівський багатопрофільний ліцей” Макарівської районної ради Київської області. Площу біля навчального закладу виклали бруківкою із зображенням українського орнаменту. Для цього використали бруківку чорного, червоного та сірого кольорів. Тепер подвір’я ліцею виглядає, як вишиванка.

У Макарові на території ліцею оригінальним чином поклали тротуарну плитку

 

Кошти для проведення ремонтних робіт були виділені з районного бюджету за ініціативи керівництва Макарівської райдержадміністрації.

4 січня 2021 року голова Макарівської райдержадміністрації Олексій Болілий оглянув стан проведених робіт з укладання плитки та поспілкувалися з директором КЗ «Макарівський багатопрофільний ліцей». Також оглянув класи початкової ланки навчального закладу, де планується розміщення нових інтерактивних дощок.

Зображення може містити: екран та у приміщенні

На даний час у КЗ «Макарівський багатопрофільний ліцей» навчається близько 1000 дітей та працюють понад 70 педагогів.

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця у навчальному закладі завершили роботи по впровадженню енергоощадних технологій (заміна віконних блоків). Кошти для здійснення капітального ремонту були виділені з районного бюджету. Ремонтантні роботи проводив переможець тендеру ТОВ “БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ “СЕМАТ”. Загальна вартість даного проєкту становить 181 423,49 гривні.