У селі Карпівка, що на Дніпропетровщині, реконструюють стадіон опорної школи. Готують основу під футбольне мініполе. А також тут будуть нові волейбольний, баскетбольний та легкоатлетичний майданчики. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Розвитку спортивної інфраструктури – наша особлива увага. В області будуємо «з нуля» басейни. Відновлюємо великі й малі стадіони. Один з них – у Карпівській школі», – зазначив Валентин Резніченко.

Стадіон у селі морально застарів. Він потребував капітального ремонту. Тож початок перетворень це велика подія для громади.

«Будемо популяризувати спорт серед жителів громади. Виховуватимемо здорове покоління. Будемо приходити до школи і кожного разу наше подвір’я радуватиме», – каже заступниця директора Карпівської школи Вікторія Шевченко.

Також буде упорядковано територію. До оновленої спортивної зони вестимуть алеї. Уже зняли старе асфальтове покриття і викладають ділянку тротуарною плиткою. На стадіоні зроблять освітлення. По периметру встановлять огорожу. Згодом облаштують майданчики. Школярі зможуть займатися ігровими видами спорту. Матимуть гімнастичний простір, легкоатлетичні доріжки з гумовим покриттям. Також тут будуть гойдалка та лавки.

Дніпро: Оновлюється стадіон сільської школи

Дніпро: Оновлюється стадіон сільської школи

Дніпро: Оновлюється стадіон сільської школи

Дніпро: Оновлюється стадіон сільської школи