На даний час проходять ремонтні роботи дороги Р-21 Долина – Хуст. Це маршрут регіонального значення, що проходить територією Закарпатської та Івано-Франківської областей. Ремонтні роботи безупинно тривають у кількох напрямках. Деякі з них – вже на стадії завершення. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.
В рамках програми «Велике будівництво» в Закарпатті планують відновити цьогоріч 84 км автошляху.
Роботи одночасно тривають у декількох населених пунктах і на різних стадіях.

«Підрядник відповідно до проєкту влаштовує верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону на ділянці від міста Хуст до с.Березова. Водночас у селі Горінчово вже встановлюють тротуари. А от у межах села Іза фінішний шар покриття через спеку відновлюють уночі», – прокоментував Мирослав Білецький.

 

За його словами, між містом Берегове та с. Верхній Бистрий розпушують дорожнє покриття, проводять фрезерування, облаштовують кювети. Також для укріплення встановлюють габіонні стінки, на дорожньому полотні укладають верхній і нижній шари крупнозернистого бетону. На ділянці, що на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей, підрядник встановлює знаки повороту та облаштовує узбіччя.