На своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук депутат Вінницької міської ради Роман Андронійчук розповів про розпочаті роботи у парку «Інтеграл».

«Благоустрою парку “Інтеграл” у цьому році бути!  Хочу зазначити, що жодного дерева не буде зрізано і максимально я намагався врахувати всі ваші пропозиції по цій території»,- повідомив міський депутат.

Нагадаємо, проєкт з облаштування парку «Інтеграл» переміг на міському конкурсі «Бюджет громадських ініціатив-2018». Проте його реалізація розтягнулась майже на два роки. Вартість запланованих робіт становить близько 1 млн. грн.  Згідно з тендерною документацією заплановано облаштувати пішохідну зону та освітлення, встановити металічні тренажери й систему відеонагляду.

4 серпня 2020 року на території парку провели виїзну нараду з підрядною організацією. Обговорили питання капітального ремонту зони благоустрою по вул. Чехова. Щоб не звужувати пішохідну зону і вкластися у виділений бюджет, прийняли рішення змінити тротуарне покриття. На пішохідній доріжці, протяжністю приблизно 230 метрів, з двох сторін встановлять бордюри, а середину засиплють відсівом. Відпочинкову зону облаштують бетонними круглими столами з напівкруглими лавками, встановлять металічне спортивне обладнання для воркауту.

Також проведуть роботи з додаткового озеленення території та облаштують газони.

Завершення першого етапу благоустрою парку «Інтеграл» планують до 29 жовтня 2020 року.

Для наступного етапу капітального ремонту й облаштування відпочинкової зони парку 15 червня 2020 року подано проєкт на «Бюджет громадських ініціатив», які будуть реалізовані у 2021 році.