У селі Зимне, що на Волині, закінчили капітальний ремонт школи. На виконання робіт і придбання матеріалів спрямували майже 11 мільйонів гривень державної субвенції, понад 1 мільйон виділив бюджет місцевої територіальної громади.
За інформацією пресслужби ОДА, цього тижня у навчальному закладі побував голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко.
Загальноосвітня школа І-III ступенів – ліцей с. Зимне є опорним закладом освіти. Саме тому обласна державна адміністрація внесла освітній заклад до державної програми «Спроможна школа для кращих результатів». Загальна вартість проєкту становить близько 12 мільйонів гривень.

У волинському селі зробили капітальний ремонт школи. ФОТО, ВІДЕО | ВолиньPost

 

 

Так, завдяки державній підтримці тут проведено капітальний ремонт та сформовано новий сучасний освітній простір для учнів. Роботи тривали чотири місяці, починаючи із серпня 2020-го. У школі освітній процес не зупиняли й організували навчання таким чином, щоби роботи могли тривати безперервно. Перед зовнішнім оздобленням стін, стель та підлоги у школі провели заміну всіх комунікацій (системи опалення, пожежної безпеки, електричної проводки, каналізації) відповідно до чинних вимог. Окрім цього, біля школи збудували баскетбольний майданчик, а подвір’я вимостили бруківкою.
Оглянувши усе, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко привітав колектив та громаду з успішним завершенням такого великого проєкту. Подякував підряднику та усім, хто долучився, за таку злагоджену і командну роботу, адже за такий малий проміжок часу виконано великий обсяг роботи. Також привітав колектив, подарувавши ноутбук для школи.