За повідомленням міської ради Львова, мер міста Андрій Садовий оглянув територію біля храму Благовіщення Пресвятої Богородиці. Це культурно-відпочинкова зона мікрорайону по вулиці Пасічній.

Мер запропонував встановити пішохідний фонтан та розглянути можливість облаштування пісочниці та гойдалок для дітей біля церкви.
«На цьому просторі варто зробити фонтан. Це б дійсно дало поштовх для ще більшого наповнення цієї території мешканцями. Тому треба запроєктувати облаштування фонтану. Цього року ми робимо три фонтани — біля Оперного, на пл. Двірцевій і на початку вул. Князя Романа. Можна тут зробити такий сухий фонтан, як на пл. Митній», — запропонував мер Львова Андрій Садовий.


За три останні роки у сквері «Благовіщення» відбувалися ремонтні роботи на замовлення ЛКП «Зелений Львів».
За цей період було проведено повну реконструкцію скверу: замощено бруківкою тротуарні доріжки, облаштовано газони, встановлено лавки, смітники, проведено нове освітлення.
Цього року провели роботи з додаткового озеленення. Прикрасили сквер кущовою магнолією, ялинами, тюльпанними деревами. Загалом вартість усіх робіт, з вуличними меблями й озелененням, становить близько 2 млн. грн.