На комфортний навчальний заклад європейського рівня перетвориться школа № 3 в місті Апостолове, що на Дніпропетровщині. Світлий, теплий та сучасний. Саме про такий навчальний заклад мріяли учні Апостолівської школи №3. Тут навчається майже півтисячі дітей.

В Апостоловому осучаснюють найстаріший корпус школи №3 | Дніпропетровська обласна державна адміністрація

Нагадаємо, найстаріший корпус школи звели у далекому 1930-му. Ще два корпуси – у 1972 та 1994 роках. До 2019 року жодного капітального ремонту у навчальному закладі не проводили. Два з трьох корпусів модернізували позаминулого року. На даний час в рамках національної програми “Велике будівництво” роботи тривають у найстарішому корпусі. У ньому розташовані навчальні класи, кабінет директора та завучів, методкабінет, їдальня.

 

“Ця будівля найбільше потребує ремонту. Перекриття між другим і першим поверхами були дуже старі. Це дерев’яні балки, дошки й дранка, яка висіла над нашими головами”, – розповів директор школи Юрій Кочережко.

 

Нині підрядники займаються демонтажем старої підлоги й перекриття. Після чого будівельники розпочнуть внутрішнє оздоблення. Кожен клас виконають у своїй колірній гамі. Одна стіна – яскрава, інші – білі. У коридорах облаштують питні фонтанчики.

 

“Будемо посилювати перекриття першого поверху, монтувати підлогу. Старими в будівлі залишаться тільки стіни – усе буде абсолютно нове”, – обіцяє начальник дільниці Артур Колесник.

 

 

За місцеві кошти планують закупити нові меблі. Завершальним етапом буде благоустрій території. Пішохідні зони біля школи замостять тротуарною плиткою. Також облаштують майданчики для відпочинку та проведуть роботи з озеленення території.

В Апостоловому осучаснюють найстаріший корпус школи №3 | Дніпропетровська обласна державна адміністрація