В Івано-Франківську активно здійснюють ремонтні роботи у всіх мікрорайонах. Зокрема, в мікрорайоні “Позитрон” минулого тижня розпочали роботи з облаштування двору на вул. Вовчинецькій, 194. Попередньо обговорили питання благоустрою прилеглої території з мешканцями будинку і врахували всі пропозиції. На даний час встановлюють бордюри для розмежування пішохідної та проїжджої зони. Весь двір замостять бруківкою та облаштують паркомісця. Керівник ремонтної бригади планує завершити роботи по даній адресі до кінця вересня 2020 року.

.
«Тут двір площею понад 1100 квадратних метрів. Проїзд викладемо бруківкою, товщиною 8 см, а пішохідну частину – шісткою. Також облаштуємо тут 7 паркомісць. Ширина дороги залишиться незмінною – 5 метрів, а тротуар розширюємо удвічі: з 70 см до 1, 4 метри. Зараз ми мостимо дорожній бордюр».- розповів керівник бригади.

 

Скоро ще один двір міста набуде красивого та європейського вигляду. Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що ремонти активно тривають у всіх мікрорайонах, а зовсім нещодавно завершили роботи на вулиці Стуса, 9,11, 13.

«Ще один мікрорайон отримає новий двір. Люди просили про нього давно. Тут достатньо велика прибудинкова територія, яка вже зовсім скоро стане зручною і новенькою. Навколо двори вже відремонтовані, а зараз ще також встановлюємо дитячі майданчики. Будемо здійснювати ремонт міжбудинкових територій. І так системно працюємо у всіх районах нашого міста. А все, щоб було гарно у всіх куточках», – резюмував міський голова.