У Луцьку на вулиці Потебні, 50 планують капітально відремонтувати прибудинкову територію. Про це повідомляє управління інформаційної роботи міської ради.
Нещодавно відбулась зустріч з мешканцями будинку. Міський голова Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Микола Осіюк продемонстрували мешканцям проєкт майбутньої реконструкції.

“Ми працюємо так, щоб вам було комфортно тут жити та в найближчі кілька десятків років не виникало потреби в ремонті”, – каже міський голова.

 

Ремонт у дворах міська рада робить комплексно, враховуючи усі зауваження та побажання мешканців.
Відповідно до проєкту планують тротуари, проїжджу частину та паркомісця замостити бруківкою. А також у дворі облаштують дитячу ігрову зону та встановлять сучасне LED-освітлення на оцинкованих опорах. Виділять та упорядкують майданчик для сміттєвих контейнерів. Даний проєкт складає майже 4 мільйони гривень. Ці кошти виділять з бюджету громади.
Проєкт майбутньої реконструкції двору схвалили практично усі присутні мешканці. Вже за два тижні розпочнеться капітальний ремонт цього двору.