У Одесі розпочали капітальний ремонт вулиці Черняховського. На сьогодні проводиться демонтаж старого дорожнього покриття і бортового каменю. Як повідомляє пресслужба мерії міста, ремонт поки проводиться без перекриття дорожнього руху.

Замовлення на ремонт ділянки вулиці від 5 станції Великого Фонтану до площі 10 квітня отримало ТзОВ «Ростдорстрой». Замовником робіт виступає Управління дорожнього господарства Одеської міської ради. Вартість даного проєкту становить близько 40 мільйонів гривень.
У процесі проведення ремонтних робіт буде замінено асфальтобетонне покриття 11 434 квадратних метрів проїжджої частини та 7 565 квадратних метрів тротуарного покриття. Також на перехрестях обладнають пандуси з тактильною плиткою та огородженням. З боку 5-ї станції Великого Фонтану облаштують спеціальну кишеню з двома новими зупинковими комплексами.
Крім того, передбачено влаштування мережі зливової каналізації, перенесення опори зовнішнього освітлення, а також контактної мережі.
Завершальним етапом капітального ремонту вулиці Черняховського стане нанесення нової дорожньої розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.на перехрестях будуть облаштовані пандуси з тактильною плиткою і встановлено поручневе огородження.
Завершення капітального ремонту заплановано на серпень 2021 року.