У Вінниці облаштовують нову зону відпочинку (Фото)

У Вінниці розпочали роботи з облаштування відпочинкової зони по вулиці Ценського біля фонтанної площі. Цей проєкт став одним з переможців конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». Його підтримали майже 2400 вінничан. Завдяки конкурсу «Бюджет громадських ініціатив» жителі змогли втілити в реальність близько пів сотні своїх ідей у різних куточках міста. Цього року на конкурс зареєстрували понад 60 проєктів, які будуть реалізовані в наступному році.  Експертною групою буде проведена оцінка проєктів, а в жовтні відбудеться загальноміське голосування.

Бюджет громадських ініціатив дав поштовх розвитку цього мікрорайону. Діти бачать, що можна розвивати свій мікрорайон і самі прагнуть це робити. Спочатку був побудований стадіон, і тоді вони повірили, що це можливо, і щороку подають нові проєкти й постійно розвивають цю територію. Ця територія майже закінчена, і я думаю, що через рік-два весь майданчик буде облаштований різними локаціями для відпочинку і для спортивних змагань, — розповів депутат ОДА Дмитро Чаленко.

На площі біля фонтану встановили тротуарні бордюри та замощують бруківкою пішохідну зону, проведуть роботи з облаштування газонів і озеленення території.
У Вінниці облаштовують нову зону відпочинку (Фото)

У Вінниці облаштовують нову зону відпочинку (Фото)

Вже за кілька тижнів планують завершити роботи.