В Луцьку завершують ремонтні роботи на площі Героїв Майдану перед Палацом урочистих подій.
Аби встигнути завершити всі обов’язкові роботи до настання холодів, до робіт залучені понад 40 працівників і десяток одиниць техніки.

На фінальній стадії знаходять роботи по вкладанню тротуарної плитки і гранітної бруківки, підготовки паркомісць і висадки дерев. Вже прокладена мережа освітлення, планують встановити нові ліхтарі. В міській раді повідомляють, що загалом роботи завершені на 60% і повністю завершити основну частину робіт планують до листопада, потім залишиться лиш опрацювати естетичні деталі.

Одразу ж завершують капітальний ремонт скверу на вул. Кравчука і прибудинкової території на вул. Шухевича, що знаходяться поруч з площею. Тут вклали нову бруківку, облаштували зливову каналізацію і оновили благоустрій територій.

За цей рік в місті відремонтували цілий ряд вулиць і площ. Також завершуються ремонти вулиці Потебні, де розширили проїжджу частину, виклали бруківку, облаштували дитячий майданчик і лавочки. Відновлюють і віддалені ділянки – уклали дорогу з напівпросочуванням бітумною емульсією на вулиці Лисенка біля села Тарасове.
Також нагадаємо, що ми розповідали про ремонт центрального проспекту Луцька.