Завершується капітальний ремонт Апостолівської школи №3, що на Дніпропетровщині. Підрядники працюють над внутрішнім оздобленням найстарішого корпусу. Також тривають роботи по благоустрою території.

Завершується реконструкція найстарішої школи Апостолового . Суспільство ДНІПРОГРАД

«Найстаріша школа Апостолового змінюється на очах. Створюємо для місцевих учнів освітній простір нового зразка. Нині триває глобальна модернізація корпусу 30-х років. Два вже відремонтовані», – повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

 

Реконструкція Апостолівської школи №3 – перша в історії закладу. Будівля має три корпуси – об’єднані переходами. Найдавнішому майже 90 років.

Нині ремонтники осучаснюють там класні кімнати, кабінет фізики, вчительську, їдальню.

 

«На першому поверсі – повним ходом фарбування. Харчоблок готовий на 80%. На другому – закінчуємо оздоблення. На підлогу вже постелили лінолеум, змонтували підвісну стелю. На ділянці майже півсотні робітників», – розповів начальник ділянки Артур Колесник.

 

Навколо школи здійснюють заміну огорожі. На задньому дворі замощують тротуарну плитку. Також готують територію під посадку фруктового саду.

Далі облаштовують три спортивні майданчики. Окремо для молодших і старших учнів. А ще – легкоатлетичний. І на завершення, проведуть роботи з декоративного озеленення території.

Роботи на цьому об’єкті виконують в рамках програми «Велике будівництво».

Юрій Кочережко на посаді директора школи понад 20 років. Зізнається, пам’ятає лише невеликі косметичні ремонти. Грандіозна реконструкція тут вперше.

 

«Я просто знаю одне – мрії здійснюються. Нам хотілося оновлення для нашої школи. Ми його отримали», – поділився Юрій Кочережко.

Фото: adm.dp.gov.ua - фото 1

Большая стройка": завершается реконструкция старейшей школы Апостолова

В Апостолівській школі №3 навчається понад півтисячі дітей.

 

https://youtu.be/zp048_LLQ6g