В Івано-Франківську ще одна адреса тепер стане зручнішою. На вулиці Івасюка, 24 на замовлення департаменту Благоустрою Івано-Франківської міської ради проводять ремонт проїзду. Відповідно до тендерної документації загальна вартість проєкту становить понад 1 мільйон гривень.
Зараз демонтують старе дорожнє покриття і розпочали встановлення бордюрів. А далі приступлять до замощення бруківки. Передбачили й стоянку для авто, яка вмістить 20 машин.

 

“Бруківка буде товщиною 8 см, тобто передбачена для проїзду транспорту. Ширина дороги близько 4 метрів, а загальна площа близько 1000 м кв. Також передбачено водовідведення”, – розповідає п. Василь, представник підрядника, що виконує тут роботи.

 

Ремонтні роботи виконує переможець тендеру ТОВ “Містобрукбуд”.
Завітав на об’єкт і міський голова Руслан Марцінків. Він розповів, що мешканці вже давно звертались з проханням відремонтувати даний проїзд, тому і розпочали ремонтні роботи.

 

“Цей проїзд є досить жахливий. Тому прийняли рішення цього року нарешті зробити. Тут невелика площа. Плануємо доробити на Івана – Павла 2, 17-19. Ну і великий такий проєкт – це почати робити тротуар на Івана – Павла 2. Тобто ми хочемо зробити тротуари в напрямку «Епіцентру», бо вони там в жахливому стані. А надалі капітальний ремонт самої вулиці. Маленькими кроками зробимо наше місто красивим та комфортним”, – каже очільник міста.