У Мелітополі на даний час проходять ремонтні роботи по вул. Гризодубової на відрізку від перехрестку з проспектом 50-річчя Перемоги до вул. Ломоносова. Підрядник приступив вже до заміни старих бордюрів на нові й укладанні пішохідних доріжок тротуарною плиткою.

Раніше підрядна організація ТОВ «АБЗ-Промбуд» провела роботи з укладання зливової каналізації. Від проспекту 50-річчя Перемоги до вулиці Казарцева вона взагалі була відсутня.
Раніше основний колектор проходив по лівій стороні дороги, де знаходяться ще близько 10 кабелів. Тому підряднику довелося внести коригування та перенести колектор у праву частину дороги. Перший шар асфальту вже також частково покладений.

Зараз дорожники замощують пішохідну частину тротуарною плиткою замість асфальту зі сторони школи №15. Як повідомили в департаменті капітального будівництва і житлово-комунального господарства, цього року заміна тротуарного покриття заплановано тільки по одній стороні дороги. А по іншій стороні вулиці Гризодубової здійснюють перекладання тротуарної плитки в паркувальних кишенях. Як пояснили в департаменті, робиться це для того, щоб уздовж вулиці був правильний нахил дорожнього покриття і дощова вода стікала в зливові колодязі.