У Херсоні ще у вересні 2019 року розпочали реконструкцію скандального торгово-розважального центру «Суворовський». Ця будівля не зовсім була доречна серед історичних будівель у центрі міста. Крім того, споруда давно почала руйнуватися, хоч ще і не була в експлуатації у повному обсязі. Зі стін будівлі відлітали шматки облицювання, а також просідав ґрунт і провалювалася тротуарна плитка.
Реконструкцію даного центру затіяли нові власники. Для проведення робіт огородили будівельний майданчик тимчасовим парканом. При цьому був перекритий проїзд для автомобілів і прохідну частину, яка веде вниз від музично-драматичного театру до пішохідної вулиці Суворова.

Херсонцам надоела постоянная стройплощадка на улице Суворовской

 

Як розповів голова міської комісії з питань архітектури, містобудування та регулювання земельних відносин Сергій Харченко, в останні два місяці в торгово-розважальному центрі «Суворовський” не ведуться роботи по реконструкції. Однак вулиця перекрита і місцеві жителі скаржаться на незручності. Тому це питання винесли на засідання архітектурної комісії.
За словами Сергія Харченка, члени комісії вирішили рекомендувати департаменту містобудування, міському управлінню з питань державного архітектурно-будівельного контролю, інспекції по контролю за благоустроєм та управлінню доріг вивчити документацію, відповідно до якої було видано дозволи та перекрита дана вулиця. У випадку, якщо реконструкція ТРЦ «Суворовський» зупинена і відновлення робіт найближчим часом не передбачається, то терміново вжити заходи щодо демонтажу огорожі.

Результат пошуку зображень за запитом Реконструкция ТРЦ “Суворовский” затянулась – херсонцы требуют убрать забор и освободить проезд