Як повідомляли у багатьох ЗМІ, у Львові на Тракті Глинянському на хіднику з тротуарною плиткою комунальники залили бетоном яму, яка утворилася після встановлення електроопори, і на цьому місці нанесли малюнок, що імітує бруківку.

Ось нове повідомлення від Гарячої лінії м. Львова:

💁‍♂️ Друзі, пам’ятаєте звернення на Гарячу лінію міста Львова від мешканки Anna Prod?
Це про те, як пізніше написали в одному ЗМІ, “в комунальникові вмер художник” 🎨. А, якщо по суті, то була яма навколо електроопори на вул. Тракт Глинянський, її залили бетоном, а поверх нанесли малюнок, який імітує бруківку.
🤔 Думки мешканців розділились, одні висловились за те, що виконавець робіт гідний премії за винахідливість, інші побачили злий умисел.
Що ж відбулось насправді?
Заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк з цього приводу повідомила наступне:
👨‍🔧 “На замовлення Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР фірма «СМЕО» проводить роботи з облаштування освітлення пішохідних переходів на вул. Тракт Глинянський.
Для того, щоб встановити опори освітлення, в місцях їх встановлення, необхідно було демонтувати плитку ФЕМ. Опісля її б замостили на місце. Однак, за інформацією підрядника, частину плитки вкрали. 🧟‍♂️ Тому підрядник забетонував довкола опори… до кінця робочого дня, на місці бетону буде викладено плитку”.
😎📷

комунальники намалювали бруківку