У Троїцькому, що на Луганщині, нещодавно почали капітальний ремонт у яслах-садку «Теремок». Ремонтуватимуть його у два етапи: цього та 2022 року.
У яслах-садочку “Теремок” навчаються 147 дітей та працює 42 працівники.

“Всього буде 25 мільйонів гривень витрачено на дитячий садочок, у цьому році — 11 мільйонів гривень. Планується заміна даху, вікон, утеплення фасаду, огорожа. На наступному етапі вже будуть внутрішні роботи – заміна електрики, каналізації”, — пояснює директорка садка Ганна Палагно.

Нагадаємо, ясла-садок «Теремок» збудований у 1989 році й це перший капітальний ремонт цієї будівлі. Ремонтні роботи розпочали у середині травня 2021 року. Уже закінчили утеплення цоколю, залили відмостку по всьому периметру будівель.
В планах ремонтників заміна та утеплення даху на всіх п’яти будівлях садку, утеплення фасаду будівель, заміна всіх вікон та дверей. На даний час ремонтні роботи позмінно виконує 30 працівників підрядної компанії.

В троїцькому дитсадку "Термок" розпочалися ремонтні роботи | Троїцьке.City

“Ми закінчили вже утеплення фундаменту, зробили вимощення, зараз займаємося крівлею. У суботу приїде перша партія вікон, будемо їх замінювати. Закінчимо кровлю і будемо утеплювати фасади. Замінені усі бордюри та замість асфальту буде тротуарна плитка”, — повідомив підрядник робіт Віталій Галушко.

Під час ремонтних робіт садок працює у звичному режимі, тільки коли будуть встановлюватися вікна та двері приймати дітей не будуть.
Перший етап робіт завершать до початку нового навчального року — у вересні. Другий — наступного літа.
Слід зазначити, проєкт ремонту садка «Теремок» став одним з переможців на конкурсі отримання фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.