У Ковелі місцева влада одна з перших приймала документи на здачу проєктів з ремонту територій, що прилягають до житлових будинків. Попри те, що ремонт названо “капітальним”, це не зовсім вірно. Зараз наголос робиться на інші проблеми, тому підрядним організаціям істотно урізають бюджет. Але виходячи з даних про ремонт, це не дуже позначається на його якості.

Найаварійніші об’єкти, які потрібно було облаштувати першочергово, перебували на олівці у міського голови Ігоря Чайки та його першого заступника Тараса Яковлєва. За таку турботу потрібно висловити подяку самим жителям цих районів, які постійно нагадували владі про необхідність проведення робіт. Тепер цей час настав.

Підрядна організація ПрАТ “Ковельське ШБУ-63”, взяла на себе нелегке завдання — провести капітальний ремонт декількох районів. На подвір’ї, що прилягає до вулиці Незалежності 47, для забезпечення безпеки пересування та зручності, було встелено бруківку. На майданчику Героїв України, що біля будинку 11, було покладено нове асфальтне покриття, частково було замінено бордюри.

Мікрорайон “Сільмаш” також зазнав істотних змін. На вулиці Заводській 13 відремонтували ділянки дороги, які найбільше потребували цього, насипали ще один рівень асфальтобетону на проїжджій частині вулиці Відродження.