Як повідомляє міська рада м. Чернівці, 16 липня 2020 року міський голова Олексій Каспрук провів виїзну нараду на об’єктах здійснення ремонтних робіт. На нараду були запрошені фахівці з технічного нагляду та представники підрядників. Тут обговорили хід виконання та завершення ремонтних робіт на вулицях Переяславській, Руській та Бетховена.

До кінця цього тижня завершаться ремонтні роботи вулиці Переяславської, як повідомив підрядник.
У ході виконання робіт були виявлені приховані недоліки. Внаслідок чого внесено зміни у проектно-кошторисну документацію у частині облаштування водопровідно-каналізаційних мереж і заміни робіт з асфальтування на укладання бруківки.

Завершальний етап робіт триває і на вулиці Руській. Наступного тижня розпочинають укладання верхнього шару асфальту. Вже здійснили заміну підземних мереж.
Причиною затримки в ремонтних роботах стали проводи високої напруги, які знайшли на ділянці. Довелося чекати, поки їх приберуть. Крім того, роботи із гідроізоляції залізничного мосту потребують погодження з “Укрзалізницею”.

При сприятливих погодних умовах асфальтування зазначеної ділянки дороги планують завершити до наступної суботи.
Капітальний ремонт вулиці Бетховена згідно з умовами договору передбачено завершити до 1 жовтня 2020 року. Підрядник зобов’язався виконати повну заміну мереж водопостачання та водовідведення на ділянці дороги довжиною 160 м. Йому необхідно буде здійснити заміну 980 кв. м дорожнього полотна зі збереженням мозаїчного покриття з гранітної бруківки. Підрядник також проведе повну заміну 365 м кв. тротуарної плитки.