У мікрорайоні Ракетне Урочище міста Миколаїв проводять реконструкцію дошкільного навчального закладу «Вишенька». Цей заклад працює уже 43 роки. Протягом цього часу колектив дитсадку заслужив авторитет серед батьків та справжню любов малечі. В дошкільному навчальному закладі комбінованого типу функціонують 9 груп: 3 загальні, 2 з вадами мови, 4 санаторні.

 

На даний час триває реконструкція із термосанацією будівлі в рамках реалізації президентської програми «Велике будівництво». Це передбачає створення в умовах дошкільного навчального закладу сучасного, комфортного, розвивального і життєвого простору. Кошторисна вартість об’єкту понад 17 мільйонів гривень.
Наразі уже виконано утеплення фасаду, цоколю, горищного та підвального перекриття. Також встановлено енергоощадні віконні та дверні блоки з металопластику, проведені ремонтні внутрішні роботи та змонтовано мережі каналізації та водопостачання. Окрім того, облаштовані ґанки та здійснено оздоблення (фарбування) зовнішніх стін закладу.
Станом на 15 березня 2021 року будівельна готовність дошкільного навчального закладу «Вишенька» складає 75 %. До кінця року ще планується монтаж протипожежних вікон, припливно-витяжної вентиляції, силових розподільних щитів, автоматів та кабелю, завершення внутрішніх робіт в санвузлі з заміною приладів. Завершити реконструкцію об’єкту заплановано у грудні 2021 року.