Нещодавно відновили роботи з реконструкції вулиці Пилипа Орлика. Роботи відбуваються на відрізку від вул. Віри, Надії, Любові до будинку № 2 вул. П. Орлика. Проводить реконструкцію підрядна організація ТзОВ “Онур” на замовлення ЛКП “Львівавтодор”. Вартість робіт становить близько 75 мільйонів гривень. Роботи планують завершити до кінця року.
Наразі працівники підрядної компанії встановили тимчасові дорожні знаки й бар’єрне огородження для в’їзду авто на цю ділянку робіт. З патрульною поліцією погоджено тимчасову схему організації дорожнього руху. Після цього розпочали демонтаж тротуарної плитки й старого асфальтобетонного покриття. За два дні роботи майже половину дорожнього покриття вдалося демонтувати. На даній ділянці працює один екскаватор і три самоскиди.

Ремонт Пилипа Орлика – 25 травня до 31 грудня 2021: схема

Завтра відновлюють ремонтні роботи на вул. П. Орлика: частину вулиці буде перекрито для руху транспорту. Читайте на UKR.NET

На вул. П. Орлика демонтовують дорожнє покриття і тротуарну плитку», - ЛКП «Львівавтодор» — Львівська міська рада

Нагадаємо, реконструкція вулиці П. Орлика розпочалася у 2020 році. Минулого року на вулиці П.Орлика було відремонтовано ділянку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Тепер роботи відновлюються на ділянці від вул. Віри, Надії, Любові до будинку №2 вул.П. Орлика. Після завершення робіт на цій ділянці, розпочнуть наступну, оскільки вулиця П. Орлика має бути відремонтована повністю (від вул. Миколайчука до вул. Мазепи).

Відповідно до проєкту реконструкції вул. П. Орлика передбачено розширення проїзної частини для руху з однією смугою в кожному напрямку. Також заплановано влаштування нового асфальтобетонного покриття, облаштування тротуарів та велосипедної інфраструктури. На даній ділянці облаштують паркувальні місця для автомобілів та зупинки громадського транспорту. Також проєктом передбачено реконструкцію мереж електропостачання, водопровідних та каналізаційних мереж.

 

Реконструкція вулиці Пилипа Орлика: роботи відбуватимуться на відтинку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові — Львівська міська рада